TERVETULOA ILMAISEEN
 WEBINAARIIN!

Valitse tästä roolisi, tutustu ja ilmoittaudu mukaan.

Taloushallinnon ammattilainen      Yrityspäättäjä

 

Taloushallinnon ammattilaisen webinaarisarja:

Verosuunnittelun tärkeimmät kulmakivet

27.9. klo 10

Markku Ojala

Vuosittaiseen verosuunnitteluun perehtyminen on hyödyllistä ja parhaimmillaan toteutettuna siitä voi saada merkittävää taloudellista etua.

Koulutuksessa käymme läpi eri yritysmuotojen vaikutusta verosuunnitteluun, nettovarallisuuslaskentaa, yrityksen voittoon kohdistuvan tuloverotuksen optimoinnissa huomioitavia seikkoja, varojen sijoittamisen hyötyjä sekä verosuunnittelun lainsäädännöllisiä rajoja.
 
Ilmoittaudu webinaariin

Maksuperusteinen arvonlisävero

12.10. klo 10

Ritva Nyrhinen

Pienyritykset ovat voineet 1.1.2017 alkaen tilittää myyntien ja ostojen arvonlisäveron maksuperusteisesti.

Arvonlisäveron maksuperusteinen tilitys tarkoittaa myynneistä suoritettavan ja ostoista vähennettävän arvonlisäveron kohdistamista sille kuukaudelle, jolloin yritys saa suorituksen myynnistään tai maksaa ostamansa palvelun tai tuotteen.
 
Webinaarissa kerromme maksuperusteisen arvonlisäveron taustoista sekä käytännön kysymyksistä.
 
Ilmoittaudu webinaariin

Yrityspäättäjän webinaarisarja:

Taloushallinto pilvessä: Pk-yritysten johtajat kertovat

11.10. klo 13

Mitkä ovat Procountorin tärkeimmät ominaisuudet pk-yrityksen näkökulmasta? Miten Procountorin käyttö on käytännössä järjestetty yrityksissä?

Entä mitkä ovat suurimmat konkreettiset hyödyt Procountorin käytöstä nimenomaan pk-yrityksen johdolle?

Tervetuloa webinaariin, jossa kerromme Procountorin tärkeimmistä ominaisuuksista pähkinänkuoressa ja annamme tämän jälkeen asiakkaidemme kertoa omin sanoin hyödyistä heidän yrityksissään.
 
Ilmoittaudu webinaariin

Tämän hetken tärkeimmät teemat pk-yrityksen talousjohdolle

13.11. klo 14

Kari Neilimo

Mitkä ovat pk-yrityksen talousjohdon tärkeimmät tehtävät? Riittääkö pelkkä kirjanpito? Mitä raportteja talousjohdon tulisi tuottaa ja kenelle? Miten talousjohto voi tukea yrityksen kasvua?

Tervetuloa webinaariin kuulemaan käytännön vinkkejä siihen, mitä nykyaikaisen talousjohdon tehtäviin pk-yrityksessä kuuluu ja miten se voi auttaa yritystä menestymään.
 
Vuorineuvos Kari Neilimo on menestyksekkäästi yhdistänyt akateemisen uran korkean tason liikkeenjohtoon. Kari on laajasti verkottunut ja toiminut useissa elinkeinoelämän luottamustoimissa.
 
Ilmoittaudu webinaariin