EtusivulleEtusivu  /

Eurocard-liittymä 29 € /kk

Eurocard-liittymä tehostaa matka- ja kululaskujen käsittelyä.


Automaattinen tapahtumasiirto Eurocard-ostoista säästää aikaa matka- ja kululaskujen käsittelyssä. Tapahtumien käsittely on nopeaa, ja matkalaskunkin voi laatia ajasta ja paikasta riippumatta, kunhan käytössä on toimiva internet-yhteys.


Eurocard -liittymä tehostaa matka- ja kululaskujen käsittelyä, kun yrityksen Eurocard -yrityskortti- ja matkatiliostojen tiedot voidaan siirtää Procountoriin automaattisesti.

Liittymä on SEB Kort Bank AB:n tarjoama palvelu, jossa yrityksen kortti- ja matkatilitapahtumat siirtyvät automaattisesti matka- ja kuluhallintasovellukseen.

Tapahtumasiirrot voidaan ottaa käyttöön joko pelkkien yrityskortti- tai sekä yrityskortti- että matkatilitapahtumien siirtoon. Procountorissa molempien tapahtumatyyppien käsittely tapahtuu samalla tavalla matkalaskujen kautta.

Automaattinen tapahtumien haku

Kuukauden Eurocard-laskujen täsmäyttäminen onnistuu vain muutamalla klikkauksella, kun uudet tapahtumat noudetaan Eurocard-palvelusta Procountoriin automaattisesti päivittäin. Automaattinen tietojen haku nopeuttaa tapahtumien käsittelyä ja lisää sen luotettavuutta. Lue lisää tapahtumien hausta Procountorin ohjekirjasta.

Hinta ja käyttöönotto

Voit tilata Eurocard-liittymän helposti täyttämällä tilauslomakkeen kampanjasivullamme.

Avaus Kuukausimaksu
220 € 29 € / kk

 

TILAA Eurocard-liittymä  Tutustu muihin lisäpalveluihin


Haluatko keskustella lisäpalvelusta vielä asiantuntijamme kanssa?
Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Tilaa Procountorin lisäpalvelut
helposti sähköisellä tilauslomakkeella.

Tilaa lisäpalvelut tästä tilaa-tastaOle yhteydessä myyntiimme
myynti@procountor.com tai 020 7879 830.