TERVETULOA ILMAISEEN
 WEBINAARIIN!

Valitse tästä roolisi, tutustu ja ilmoittaudu mukaan.

Taloushallinnon ammattilainen      Yrityspäättäjä

 

Taloushallinnon ammattilaisen webinaarisarja:

TILINPÄÄTÖKSEN TULKINTA

31.1. klo 12:30

Webinaarin luennoitsijana Leena Rekola-Nieminen

Tilinpäätöskausi on käsillä ja yksi tärkeä osa taloushallinnon ammattilaisen työtä on osata tulkita, mitä tilinpäätös kertoo. Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa käymme läpi tärkeimmät luvut ja mitä niistä voi päätellä.

Leena Rekola-Nieminen on vahva taloushallinnon ammattilainen ja toiminut pitkään mm. kouluttajana kirjanpitoon, verotukseen ja taloushallintoon liittyvissä koulutuksissa. Hän on KILAn jäsen ja toiminut aiemmin myös Suomen Taloushallintoliitto ry:n puheenjohtajana. Leena on kirjoittanut useita artikkeleita sekä julkaissut kirjoja kirjanpitoon liittyen.

Ilmoittaudu webinaariin

Modernin tilitoimiston ministartti: Sähköinen palvelumalli

14.2. klo 11

Webinaari on osa Modernin tilitoimiston ministartti -sarjaa, jossa annamme vinkkejä sähköistä taloushallintoa harkitseville tilitoimistoille. Muita webinaareja sarjassa ovat mm. Sähköisen taloushallinnon asiantuntijuus ja Tilitoimistopalvelujen hinnoittelu.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa asiantuntijamme esittelee Procountoria ja kertoo miten sähköinen ohjelmisto käytännössä toimii. Tämän jälkeen Procountoria päivittäisessä työssään käyttävä tilitoimisto Tili-Avekki kertoo, miten he ovat ratkaisseet erilaiset ohjelmiston käyttöön liittyvät tilanteet. 
 
Ilmoittaudu

Modernin tilitoimiston ministartti: Sähköisen taloushallinnon asiantuntijuus

7.3. klo 13

Webinaari on osa Modernin tilitoimiston ministartti -sarjaa, jossa annamme vinkkejä sähköistä taloushallintoa harkitseville tilitoimistoille.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa asiantuntijamme esittelee Procountoria ja kertoo miten sähköinen ohjelmisto käytännössä toimii. Tämän jälkeen Procountoria päivittäisessä työssään käyttävä Tilitoimisto EMU kertoo, miten he ovat varmistaneet, että asiakkaat löytävät  ja näkevät heidät modernien tilitoimistopalvelujen tuottajana. Tilitoimisto EMU kertoo myös vinkkejä henkilöstön kouluttamiseen ja osaamisen päivittämiseen. 
 
Ilmoittaudu

Ajankohtaista Verohallinnosta

30.3. klo 12

Sari Wulff

Erityisesti keväisin tilinpäätöskauden aikaan Verohallinnon ohjeistukset ovat tilitoimistojen ja muiden taloushallinnon asiantuntijoiden huulilla. Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa Sari Wulff kertoo ajankohtaisista aiheista.

Webinaarissa käsitellään mm. Verohallinnon uudet ohjeet, ennakkoperinnän erityiskysymyksiä sekä ajankohtaista asiaa sähköisistä palveluista. Sari Wulff toimii Verohallinnossa ennakkoperinnän ja kansainvälisen verotuksen asiantuntijana.
 
Ilmoittaudu

 

Modernin tilitoimiston ministartti: Tilitoimistopalvelujen hinnoittelu

3.5. klo 13

Webinaari on osa Modernin tilitoimiston ministartti -sarjaa, jossa annamme vinkkejä sähköistä taloushallintoa harkitseville tilitoimistoille.

Sähköisen taloushallinnon käyttöönoton myötä tilitoimiston manuaalinen tallennustyö poistuu. Miten palvelut kannattaa silloin hinnoitella?
 
Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa asiantuntijamme esittelee Procountoria ja kertoo miten sähköinen ohjelmisto käytännössä toimii. Tämän jälkeen Procountoria päivittäisessä työssään käyttävät tilitoimistot Accounting Rocks Oy ja Vihainen Talouspäällikkö Oy kertovat, miten he hinnoittelevat tilitoimistopalvelunsa.
 
Ilmoittaudu

Yrityspäättäjän webinaarisarja:

Inspiraatiota työelämään - mutta miten?

20.1. klo 13

Maaretta Tukiainen

Mistä inspiraatio syntyy? Miten voi lisätä inspiraatiota arjen työpäiviin? Miten inspiraatiota voi vahvistaa - vai voiko? Mikä on sattuman ja inspiraation suhde?

Webinaarissa tietokirjailija, muutosvalmentaja, bloggaaja ja TV-juontaja Maaretta Tukiainen johdattelee meidät inspiraation äärelle tutkimustiedon, tositarinoiden ja elämyksellisten tehtävien avulla.
Tutkimusten mukaan inspiraatiosta on monenlaista hyötyä. Tule mukaan hankkimaan nuo hyödyt itsellesi sekä työyhteisösi tueksi ja varmista näin energisoiva alku uuteen vuoteen!
 
Ilmoittaudu webinaariin

Vaikuta viestinnällä - tee parempaa tulosta

16.2. klo 10

Peter Nyman

Viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat suoraan yhteydessä yrityksen liiketoiminnalliseen tulokseen; ne vaikuttavat myyntiin, motivoimiseen ja markkinointiin, mielikuvien muokkaamiseen. Omia viestintätaitojasi kehittämällä voit vaikuttaa vastaanottajaan paremmin.

Viestintätaidot auttavat kommunikoimaan sekä hyviä että huonoja uutisia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, kohtaamaan asiakkaat, oman organisaation väkeä tai vaikkapa median.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin kuulemaan tehokkaita vinkkejä ja oppimaan vaikuttavasta viestinnästä. Peter kertoo webinaarissa viestintä- ja vuorovaikutustaitojen merkityksestä ja antaa käytännön esimerkkejä viestintätilanteisiin, joiden parissa yrityspäättäjät päivittäin toimivat.

Peter Nyman on kokenut journalisti, uutisankkuri ja viestintäammattilainen, joka on vuosia tehnyt viestintävalmennuksia yritysten johto- ja avainhenkilöille. Vaikkei kokisikaan itseään synnynnäiseksi esiintyjäksi, niin viestinnän ja vuorovaikutuksen taitajiksi voivat kaikki oppia.

Ilmoittaudu