TERVETULOA ILMAISEEN
 WEBINAARIIN!

Valitse tästä roolisi, tutustu ja ilmoittaudu mukaan.

Taloushallinnon ammattilainen      Yrityspäättäjä

 

Taloushallinnon ammattilaisen webinaarisarja:

Modernin tilitoimiston ministartti: Tilitoimistopalvelut etätyönä

8.6. klo 12

Webinaari on osa Modernin tilitoimiston ministartti -sarjaa, jossa annamme vinkkejä sähköistä taloushallintoa harkitseville sekä siihen juuri siirtyneille tilitoimistoille.

Kun tilitoimisto ottaa käyttöön pilvipalveluna toimivan ohjelmiston, töiden tekeminen ei ole enää sidottu toimistolle. Ohjelmistoon pääsee käsiksi nettiyhteyden avulla mistä päin maailmaa tahansa ja kaikki tarvittava tieto on tallessa sähköisessä muodossa. Kesän tullen voi tehdä välillä töitä vaikka mökiltä käsin ja talvella on mahdollisuus työskennellä esimerkiksi etelän auringon alla. 
 
Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa asiantuntijamme esittelee Procountoria ja kertoo miten sähköinen ohjelmisto käytännössä toimii. Tämän jälkeen Procountoria päivittäisessä työssään käyttävä Toimistolaskenta Oy kertoo, miten he järjestivät etätyöjakson Espanjassa.
 
Ilmoittaudu

 

Yrityspäättäjän webinaarisarja:

Yrittäjän tarina: Arman Alizad antaa mennä

9.6. klo 12

Arman Alizad

Miten kohdata haasteet? Miten tavoitella ja toteuttaa unelmansa? Inspiroivassa webinaarissa Arman Alizad kertoo oman tarinansa yrittäjänä.

Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. Unelmia tulee tavoitella ja asioihin voi vaikuttaa, kun vain itse niin haluaa. Arman Alizad on toiminut urallaan tyylineuvojana, toimittajana, luennoitsijana, televisiojuontajana, tuottajana ja kaiken lomassa myös yrittäjänä.
 
Ilmoittaudu