TERVETULOA ILMAISEEN
 WEBINAARIIN!

Valitse tästä roolisi, tutustu ja ilmoittaudu mukaan.

Taloushallinnon ammattilainen      Yrityspäättäjä

 

Taloushallinnon ammattilaisen webinaarisarja:

Modernin tilitoimiston ministartti: Sähköisen taloushallinnon asiantuntijuus

7.3. klo 13

Webinaari on osa Modernin tilitoimiston ministartti -sarjaa, jossa annamme vinkkejä sähköistä taloushallintoa harkitseville tilitoimistoille.

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa asiantuntijamme esittelee Procountoria ja kertoo miten sähköinen ohjelmisto käytännössä toimii. Tämän jälkeen Procountoria päivittäisessä työssään käyttävä Tilitoimisto EMU kertoo, miten he ovat varmistaneet, että asiakkaat löytävät  ja näkevät heidät modernien tilitoimistopalvelujen tuottajana. Tilitoimisto EMU kertoo myös vinkkejä henkilöstön kouluttamiseen ja osaamisen päivittämiseen. 
 
Ilmoittaudu

Ajankohtaista Verohallinnosta

30.3. klo 12

Sari Wulff

Erityisesti keväisin tilinpäätöskauden aikaan Verohallinnon ohjeistukset ovat tilitoimistojen ja muiden taloushallinnon asiantuntijoiden huulilla. Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa Sari Wulff kertoo ajankohtaisista aiheista.

Webinaarissa käsitellään mm. Verohallinnon uudet ohjeet, ennakkoperinnän erityiskysymyksiä sekä ajankohtaista asiaa sähköisistä palveluista. Sari Wulff toimii Verohallinnossa ennakkoperinnän ja kansainvälisen verotuksen asiantuntijana.
 
Ilmoittaudu

 

Modernin tilitoimiston ministartti: Tilitoimistopalvelujen hinnoittelu

3.5. klo 13

Webinaari on osa Modernin tilitoimiston ministartti -sarjaa, jossa annamme vinkkejä sähköistä taloushallintoa harkitseville tilitoimistoille.

Sähköisen taloushallinnon käyttöönoton myötä tilitoimiston manuaalinen tallennustyö poistuu. Miten palvelut kannattaa silloin hinnoitella?
 
Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa asiantuntijamme esittelee Procountoria ja kertoo miten sähköinen ohjelmisto käytännössä toimii. Tämän jälkeen Procountoria päivittäisessä työssään käyttävät tilitoimistot Accounting Rocks Oy ja Vihainen Talouspäällikkö Oy kertovat, miten he hinnoittelevat tilitoimistopalvelunsa.
 
Ilmoittaudu

Modernin tilitoimiston ministartti: Tilitoimistopalvelut etätyönä

8.6. klo 12

Webinaari on osa Modernin tilitoimiston ministartti -sarjaa, jossa annamme vinkkejä sähköistä taloushallintoa harkitseville sekä siihen juuri siirtyneille tilitoimistoille.

Kun tilitoimisto ottaa käyttöön pilvipalveluna toimivan ohjelmiston, töiden tekeminen ei ole enää sidottu toimistolle. Ohjelmistoon pääsee käsiksi nettiyhteyden avulla mistä päin maailmaa tahansa ja kaikki tarvittava tieto on tallessa sähköisessä muodossa. Kesän tullen voi tehdä välillä töitä vaikka mökiltä käsin ja talvella on mahdollisuus työskennellä esimerkiksi etelän auringon alla. 
 
Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, jossa asiantuntijamme esittelee Procountoria ja kertoo miten sähköinen ohjelmisto käytännössä toimii. Tämän jälkeen Procountoria päivittäisessä työssään käyttävä Toimistolaskenta Oy kertoo, miten he järjestivät etätyöjakson Espanjassa.
 
Ilmoittaudu

 

Yrityspäättäjän webinaarisarja:

Menestyvän taloushallintotiimin ABC

16.3. klo 10

Lauri Luoto

Miten rakennat toimivan taloushallinnon tiimin ja varmistat, että sinulla on parhaat osaajat? Miten paremmalla yksilöllisellä johtamisella voi konkreettisesti saavuttaa liiketoiminnallisia tuloksia?

Lähes jokaisessa yrityksessä rahaliikenteestä, myynti- ja ostolaskuista vastaa osaava taloushallinnon henkilöstö. Oli se sitten talous- tai reskontraosasto tai vaikkapa myyntiassistentti yhdessä kirjanpitäjän kanssa, taloushallinnon töiden tulee sujua kuin rasvattu, jotta turhilta kustannuksilta vältytään.
 
Miten esimiehenä tai johtajana varmistat, että henkilöstösi viihtyy ja työskentelee parhaalla mahdollisella tavalla? Entä miten vuokratyövoiman johtaminen eroaa yrityksen vakituisen henkilöstön johtamisesta?
Ilmoittaudu

Kasvua myyntiin digitaalisen myyntiorganisaation avulla

12.4. klo 10

Sani Leino

Asiakkaan ostopolut ovat muuttuneet ja myyntityö sen mukana. Digitaalinen aika onkin uusi mahdollisuus myös myynnille. Sani Leino kertoo webinaarissa konkreettisia steppejä myyntiorganisaation digitalisoimiseen sekä siihen, mitä johtaja voi itse tehdä vaikuttaakseen onnistuneeseen muutokseen.

Tämän webinaarin jälkeen sinulla on ideoita, miten tuottaa uudenlaista arvoa asiakkaillesi, valita yrityksellesi sopivat uudenlaiset työkalut, uudistaa yrityksen myyntiprosesseja sekä vastata paremmin asiakkaiden muuttuneeseen ostokäyttäytymiseen. 

Ilmoittaudu

Modernit taloushallinnon prosessit yrityksen kasvun tukena

7.4. klo 10

Kasvaako liiketoimintasi, mutta taloushallinnon työvälineet hankaloittavat arkea? Kaipaatko sujuvuutta raportointiin? Etsitkö yrityksellesi sopivaa taloushallinnon ohjelmistoa?

Tervetuloa webinaariin, jossa näytämme, miten nykyaikainen ohjelmisto käytännössä toimii. Tämän jälkeen annamme asiakkaamme Smarp Oy:n kertoa, kuinka heidän kasvuyrityksessään on virtaviivaistettu taloushallinnon prosessit. 
 

Webinaarissa kuulet mm. miten sähköinen ohjelmisto sujuvoittaa yrityksen arkea, miten taloushallinnon prosessit voivat tukea yrityksen kasvua, miten voit järkevästi ulkoistaa ja jakaa taloushallinnon työt ja miten säästät aikaa ja voitat raportoinnin helpoutta.

Ilmoittaudu

Liiketoimintamalli kilpailuvalttina

10.5. klo 13

Kari Neilimo

Millainen on kilpailukykyinen liiketoimintamalli tänä päivänä? Miten yritys voi päivittää omaa liiketoimintamalliaan? Entä miten moderni taloushallinto tukee kilpailukykyistä liiketoimintamallia?

Webinaarissa kuulet mm., mistä tekijöistä menestyvä liiketoimintamalli koostuu ja miten yrityksen liiketoimintamallia voisi kehittää.
 
Elämme tänä päivänä ns. uudessa taloudessa, joka perustuu aineettomiin tuotannontekijöihin: tietoon, ihmisiin, brändiin, digipalveluihin jne,. ja globaalissa maailmassa kilpaillaan tuotteiden sijaan liiketoimintamallilla. Esimerkiksi ruotsalaiset Ikea ja H&M ovat menestyneet erilaisella liiketoimintamallillaan jo vuosikausia, mutta Suomessa tässä ollaan vielä jäljessä.
 
Ilmoittaudu