Procountor Mobile – Skanna kvitton enkelt med din mobiltelefon
49 kr/mån/användare/företag

Procountor Mobile sparar, organiserar och skickar kvitton
vilket sparar tid för företaget eftersom man kan sköta allt som är viktigt i stället för pappersarbete.


Skanna kvitton enkelt med din mobiltelefon

Med hjälp av appen Procountor Mobile skickar du smidigt kvitton i pappersformat till Procountor. Med hjälp av appen kan du ta en bild på kvittot omedelbart i samband med köpet. Kvittot sparas och arkiveras i Procountor och du behöver du inte längre kvittot i pappersformat för behandling och bokföring.

Skanning av kvitton underlättar ditt företags vardag

Procountor Mobile sparar, organiserar och skickar kvitton, vilket effektiviserar företagets arbetssätt då man istället kan sköta det som är viktigare i stället för pappersarbete. 

Ladda ner Procountor Mobile från appbutiken för din mobiltelefon

Apple Store Google play Windows Stores

Procountor Mobile fungerar i iOS-, Android- och Windows Phone -enheter och kan hämtas via appbutiken för varje operativsystem.

Användaravgiften för Procountor Mobile är
49 kr/mån/användare/företag

Månadsavgiften är även företagsspecifik. Om användaren är kopplad till två företag debiteras 2 x 49 kr/månad för användningen.

Att bifoga kvitton till verifikat

När kvittona har sparats i Procountor, är det enkelt att bifoga dem till verifikat i samband med faktureringen. I Procountor kan kvittona bifogas till bland annat resefakturor, kostnadsfakturor, kundfakturor, leverantörsfakturor, journaler och kontoutdrag. Det är lätt och smidigt att bifoga ett kvitto till ett verifikat.

 

Använder du inte Procountor än? 
Prova programmet kostnadsfritt

Procountor Mobile fungerar tillsammans med Procountor Financials. Programmet fungerar som en molntjänst, oberoende av tid och plats. Förutom ett omfattande bokföringsprogram erbjuder vi avgiftsfria uppdateringar, underhåll och kundservice. I vår kundnöjdhetsenkät rekommenderar 96 procent av systemadministratörerna Procountor.

Prova programmet kostnadsfritt.

LÄS MER OM DE ANDRA TILLÄGGSTJÄNSTERNA


Vill du veta mera om tilläggstjänsterna? Kontakta oss: kundservice@procountor.com