digital-business-goes-NBF-web.png

Tervetuloa
Digital Business goes NBF -tapahtumaan
3.10.2017

Lämpimästi tervetuloa syksyn suurimpaan asiakastapahtumaamme Pohjoismaiden merkittävimmässä liike-elämän seminaarissa!

Tapahtuma järjestetään Nordic Business Forumin yhteydessä omassa seminaaritilassa. Tapahtuman teemat mukailevat Nordic Business Forumin teemoja: responsibility, purpose ja leadership. Kuulet, miten voit parantaa liiketoimintasi eri osa-alueita digitalisaation keinoin sekä miten se mullistaa liiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa.

Keynote-puheenvuorossa on inspiroiva digitalisti Ville Tolvanen ja tapahtuman juontaa karismaattinen Baba Lybeck. Päivän aikana voit valita itseäsi kiinnostavat rinnakkaispuheenvuorot HR:n, talousjohtamisen ja liiketoimintaprosessien aihepiireistä. Lisäksi pääset nauttimaan Sir Richard Bransonin sekä Will Smithin (live) puheenvuoroista striimattuna valkokankaan välityksellä.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu jo nyt! Osallistuminen on maksutonta.

#DBgoesNBF


Missä?
Helsinki Expo and Convention Center
Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Milloin?
tiistai 3.10.2017
klo 9.00–17.00

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu jo nyt! Huom. max kolme henkilöä / yritys. Julkaisemme tarkemman ohjelman kesäkuussa.

Ilmoittaudu Tapahtumaan

Osallistuminen oikeuttaa:

5_check.png Pääsyn Digital Business goes NBF -tapahtuman omaan seminaaritilaan, jossa inspiroivia puheenvuoroja digitalisaatiosta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Huom. tila on eri kuin Nordic Business Forum -tapahtuman pääsali.
5_check.png Pääsyn Nordic Business Forumin verkostoitumisalueelle, jossa on mahdollista tutustua laajemmin Accountor Software Divisioonan tarjoomaan sekä muihin Nordic Business Forum -tapahtuman yhteistyökumppaneihin.
5_check.png Tarjoilut päivän aikana ja cocktailtilaisuus päivän päätteeksi.