EtusivulleEtusivu  /

Procountor Mobile – Kuittiskannaus helposti älypuhelimella
4,95 € /kk/käyttäjä/yritys

Procountor Mobile huolehtii kuitten tallentamisesta, organisoinnista ja lähettämisestä,
jolloin yritykselle jää aikaa oleelliseen paperinpyörittämisen sijaan.


Kuittiskannaus helposti älypuhelimella

Procountor Mobile -älypuhelinsovelluksen avulla toimitat paperiset kuitit helposti Procountoriin. Sovelluksen avulla voit ottaa kuitista kuvan heti ostotapahtuman yhteydessä. Kun kuitti on tallessa ja arkistoitu Procountoriin, et tarvitse paperista kuittia enää myöhemmin käsittelyä ja kirjanpitoa varten.

Kuittiskannaus helpottaa yrityksesi arkea

Procountor Mobile huolehtii kuitten tallentamisesta, organisoinnista ja lähettämisestä, jolloin yritykselle jää aikaa oleelliseen paperinpyörittämisen sijaan.

Lataa Procountor Mobile älypuhelimesi sovelluskaupasta

Apple Store Google play Windows Stores

Procountor Mobile toimii iOS-, Android- ja Windows Phone -laitteissa ja on ladattavissa kunkin käyttöjärjestelmän omasta sovelluskaupasta.

Procountor Mobilen käyttäjäveloitus on 4,95 €/kk/käyttäjä/yritys. Kuukausimaksu on myös ympäristökohtainen. Mikäli käyttäjä on yhdistetty kahteen ympäristöön, veloitetaan käytöstä 2 x 4,95 € / kk.

Kuittien liittäminen tositteille

Kun kuitit ovat tallessa Procountorissa, ne on helppo liittää tositteille laskutuksen yhteydessä. Kuitit voi liittää Procountorissa mm. matkalaskuille, kululaskuille, ostolaskuille, myyntilaskuille, muistioille ja tiliotteille. Kuitin lisääminen tositteille on helppoa ja vaivatonta.

Ei vielä Procountoria käytössä?
Kokeile ohjelmistoa veloituksetta

Procountor Mobile toimii yhdessä Procountor Taloushallinnon kanssa. Ohjelmisto toimii pilvipalveluna ajasta ja paikasta riippumatta. Kattavan taloushallinnon ohjelmiston lisäksi tarjoamme myös veloituksettomat päivitykset, ylläpidon ja asiakaspalvelun. Asiakastyytyväisyyskyselyssämme 97 % pääkäyttäjistä suosittelisi Procountoria kollegalleen.

Kokeile ohjelmistoa veloituksetta

Tutustu muihin lisäpalveluihin


Haluatko keskustella lisäpalvelusta vielä asiantuntijamme kanssa?
Jätä yhteydenottopyyntö tästä. Olemme sinuun pian yhteydessä.